Home

Welkom bij  “Van den Berg Trappenspecialist”,
 úw specialist in trappen op maat.

 

 

Van den Berg Trappenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren en monteren van houten trappen op maat. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat het vervaardigen van een mooie, duurzame, exclusieve trap de nodige aandacht en kennis vraagt. Door mijn ambachtelijke manier van werken wordt er aan ieder detail van de trap uiterste aandacht gegeven. In de showroom bent u van harte welkom voor een bakje koffie en een vrijblijvend gesprek. Graag door middel van afspraak, zodat ik de tijd voor u kan nemen.

 

De trap wordt de laatste jaren steeds meer een onderdeel van het interieur in huis. Hij dient ook esthetisch aan alle eisen te voldoen zodat de trap een verfraaiing voor uw woning is. Het is dan ook belangrijk dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden die van toepassing zijn, bijvoorbeeld over de ruime keuze in modellen en houtsoorten.

 

Van den Berg Trappenspecialist adviseert en begeleidt u bij het maken van dé keuze voor een bij u passende trap. Uw wens staat hierbij centraal.